Vacature

Stöpler is distributeur van medische instrumenten, apparaten en disposables en levert aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en klinieken in Nederland. Stöpler heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Stöpler Nederland is gevestigd in Utrecht-Leidsche Rijn.

 

Wij zijn voor onze productgroep Disposables op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte

Accountmanager Disposables
(32/40 uur per week)

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van disposables in ziekenhuizen en verpleeghuizen.
De focus ligt op het Ansell chirugische- en onderzoekshandschoenen pakket en het totaalconcept “verzorgend wassen” wat Stöpler op de markt brengt onder de naam Cocune.
Daarnaast hebben wij een aantal innovatieve overige disposables binnen ons portfolio.

Je bent een kei in het initiëren van nieuw business mogelijkheden. Jij weet de weg te vinden binnen de complexe DMU-structuren in de zorgwereld. Je gesprekspartners lopen uiteen van inkopers, hoofd OK, hoofd verpleging tot manager zorg. Door snel te schakelen en probleemoplossend te denken, weet jij je te onderscheiden en succesvol te zijn! Je werkt zeer nauw samen met de Field Manager en rapporteert aan de Marketing en Salesmanager Disposables.

Tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

 • Je realiseert de omzet/marge gerelateerd aan een afgesproken target;
 • Je bouwt en onderhoudt een relevant relatienetwerk;
 • Je signaleert ontwikkelingen in de markt en vertaalt dit naar kansen voor de organisatie;
 • Je positioneert en verkoopt de producten bij gebruikers in ziekenhuizen en verpleeghuizen;
 • Je geeft o.a. productvoorlichting aan inkopers, afdelingshoofden, verpleegkundigen, chirurgen en materiaaldeskundigen en organiseert de bijbehorende testen;
 • Je optimaliseert de samenwerking met groothandels.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur opleiding in commerciële richting), aangevuld met diverse sales trainingen en cursussen;
 • Ruime ervaring met (koude) acquisitie;
 • Goed netwerk binnen de zorg;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvolle commerciële buitendienst ervaring B-to-B;
 • Een grote mate van zelfstandigheid in denken en handelen;
 • De volgende kerncompetenties: resultaatgericht, ondernemerschap, klantgericht, luistervaardig, communicatief vaardig, overtuigingskracht & analytisch;
 • Goede beheersing van de Engelse taal en in het bezit van het rijbewijs B.

Kortom, Je bent een echte teamplayer, maar ook goed in staat om zelfstandig te functioneren.

Je hebt veel energie en bent positief ingesteld.


Wij bieden je:

Een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je samenwerkt met enthousiaste en professionele collega’s in een succesvolle organisatie. Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, die in overeenstemming zijn met jouw ervaring en het niveau van de functie.

Zoek je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën dan raden we je aan bij ons te solliciteren. Voor inhoudelijke informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Robert-Jan Geurts, Marketing & Salesmanager, telefoon 06-55792120.

Je reactie, graag voorzien van C.V., kun je richten aan Stöpler, t.a.v. Irene Lantinga, HR Manager, Postbus 2445, 3500 GK, Utrecht of e-mail: hr@stopler.nl.