Cocune Wensenfonds, een wens uit liefde voor de zorg

Wat is jouw grote zorgwens? Met al je collega’s en cliënten naar een concert van André Rieu? Of stuur je je collega’s liever naar een kookles? Je hebt vast wel iets waarvan je denkt: ‘Dit moet hoognodig gebeuren’. Het Cocune Wensenfonds helpt je! Ons credo luidt niet voor niets: een wens uit liefde voor de zorg. Daarom ondersteunen wij elk jaar één zorgwens met € 1.000,-. Vertel ons voor 31 december 2019 jouw mooiste of leukste zorgwens!

Er wordt een keer per jaar een zorgwens beloond met € 1.000,-

Bij Cocune geven wij écht om de zorg. Dit is precies de reden waarom wij het Cocune Wensenfonds hebben opgericht. Met dit fonds belonen we één zorgwens of -idee met € 1.000,-. De samenstelling van je afdeling, noch de aard of situatie van de cliënten speelt hierbij een rol. En ook als je geen klant bent van Cocune, mag je gewoon meedoen. Want met het Cocune Wensenfonds verbeteren we samen de zorg!

Meedoen? Lees even de spelregels

  1. Per verpleeghuis kan slechts een wens worden ingediend.
  2. De wens moet betrekking hebben op een verpleegkundige, het team, verpleeghuis of cliënt(en).
  3. Cocune houdt zich het recht voor om de ingediende wens niet te honoreren als deze niet in lijn is met de visie en kernwaarden van Cocune. Cocune is hierover geen uitleg verschuldigd.
  4. De wens wordt altijd onderbouwd met een kostenbegroting.
  5. Zijn de gerealiseerde kosten hoger dan het bedrag genoemd in de begroting, dan zijn de extra kosten voor rekening van de aanvrager.
  6. Cocune zal tot betaling overgaan op basis van ingediende facturen en/of kassabonnen. Cocune bepaalt in overleg met de aanvrager de routing van betaling.
  7. Cocune ontvangt graag een paar foto’s en een beschrijving van de gerealiseerde wens. Deze informatie kan worden gebruikt voor mediadoeleinden. Dit gebeurt in overleg met de aanvrager/deelnemer.
  8. Cocune stelt geld ter beschikking maar organiseert de wens niet. De wens wordt uitgevoerd door degene die de wens aanmeldt en/of coördineert.
  9. Medewerkers van Cocune kunnen tijdens de activiteit aanwezig zijn; dit uiteraard in overleg.
  10. Cocune maakt de winnaars bekend via Facebook en LinkedIn. Cocune neemt persoonlijk contact op met de winnaars.

Ja, ik heb een zorgwens!