Haar wassen zonder water

Haar wassen zonder water, dus zonder dat de cliënt ervoor uit bed hoeft? Dat kan, met de Cocune shampoo cap. Heel eenvoudig, snel en comfortabel voor de cliënt: haar wassen zonder water.

De cap is van binnen geïmpregneerd met een speciale shampoo die niet met water uitgespoeld hoeft te worden. Dus geen geknoei in bed. De buitenkant van de cap bestaat uit stevig plastic zodat de zorgverlener goed beschermd is tijdens het wassen van de haren. De zorgverlener komt niet in aanraking met de shampoo.

Voor optimaal comfort kan de cap even worden voorverwarmd in de magnetron. Daarna wordt de cap over de haren van de cliënt heen gezet. De zorgverlener kan vervolgens de haren wassen door via de cap de hoofdhuid van de cliënt te masseren. Enkele minuten is al voldoende. Hierna kan de cap worden verwijderd en weggegooid. Resultaat? Schone haren die uiteraard nog in model kunnen worden gebracht.

Cocune shampoo cap maakt haar wassen zonder water gemakkelijk, hygiënisch en efficiënt. Met minimale belasting voor de cliënt.

Shampoo cap

Met de Cocune shampoo cap kan het haar van cliënt/patiënt gemakkelijk en zonder geknoei gewassen worden, terwijl de patiënt daarvoor niet het bed uit hoeft. De cap is van binnen geïmpregneerd met [...]