Lichaamswassing zonder water

Cocune heeft diverse producten ontwikkeld voor lichaamswassing zonder water. Ideaal voor wassen op bed. Cocune vochtige washandjes bijvoorbeeld zijn geschikt voor elke lichaamswassing. Ze zijn praktisch en hygiënisch en zorgen voor een comfortabel gevoel van de cliënt. De huid voelt zacht, glad en fris aan.

De Cocune disposable washandjes zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ze voelen zacht aan en zijn geïmpregneerd met een huidvriendelijke hypoallergene waslotion.

Voor gebruik moeten de washandjes even worden opgewarmd in de magnetron. Daarna kan er een volledige lichaamswassing mee worden uitgevoerd. Afdrogen is niet nodig.

Voor de meest gevoelige huid heeft Cocune washandjes met ongeparfumeerde lotion ontwikkeld. Daarnaast heeft Cocune ook licht geparfumeerde vochtige washandjes in het assortiment. Met dezelfde eigenschappen als de niet-geparfumeerde washandjes. Dus praktisch en hygiënisch voor de zorgverlener, aangenaam voor de cliënt.

De Cocune vochtige washandjes zijn verkrijgbaar in hersluitbare, paarse pakjes van 5 en 8 stuks.

Washandjes met parfum

De Cocune vochtige washandjes zijn van de allerhoogste kwaliteit. Een zachte, disposable washand geïmpregneerd met een huidvriendelijke hypoallergene lotion. Deze lotion is licht geparfumeerd [...]