Revolutionaire hygiëne.
Met een hart voor ecologie!

En toen was er… Corona. Sportscholen gesloten en doucheruimtes niet beschikbaar. Lege zeepdispensers in openbare toiletten. Hoe één virus de behoefte om huid en handen te reinigen intensifieerde.

  • Hoe zorg je er dan voor om toch gewassen en hygiënisch voor de dag te komen?
  • Hoe opfrissen na een intensieve work-out zonder toegang tot de doucheruimtes?
  • Hoe kunnen uw (groot)ouders die weinig zelfredzaam zijn zich toch opfrissen tussen de bezoeken van de verpleegkundigen door?

Het kan. Op een ecologische manier mét aandacht voor de gezondheid van huid en haar. Ontdek de producten van Nilaqua By Cocune op www.nilaqua.eu.

Het assortiment omvat onder meer een bodywash, een shampoo zonder water en een festival wash kit. De gebruiksaanwijzing is simpel: breng het product aan op de huid en droog na met een handdoek.

Wij horen u denken… Je huid en haar wassen zonder water?! Voor menig onder ons die voor elk seizoen een andere conditioner in de kast hebben staan lijkt dit ondenkbaar, voor de ecologische strijder klinkt dit als muziek in de oren.

Wees gerust, de producten bevatten minstens 90% natuurlijke ingrediënten en zijn uitermate geschikt voor huid en haar. De fabrikant maakt gebruik van 100% groene energie als bron en de verpakkingen zijn gemaakt uit minstens 25% gerecycled plastic. Bedenk daarbij ook nog eens hoeveel water er wordt uitgespaard per wasbeurt!

Schakel over naar onze producten voor een betere toekomst van onze planeet.